Slik blir du en ekte pinup-girl

By in
No comments

Liker du vintage og den amerikanske stilen til Bettie Page og Kat von D.? Vil du helst tilbake til de gode 50-åra og se akkurat ut som en pinup-girl? Stilen din i dag er kanskje langt derfra, men en våt drøm sier at du kan få det slik. Her skal vi se på noen ting som må være til stede.

Å skifte stil er for mange vanskelig, mest fordi de ikke vet helt hva de trenger. Alternativet er å gjøre det til en rolle man spiller, da blir det ikke like skummelt. Men stilen er skikkelig fin og minner oss om de glade dagene. Gjør det klar for en forvandling.

Skaffe deg en veteran amcar

Det er ingenting mer vintage enn en skikkelig amcar. Det som er fint er at de ikke er så dyre lenger. Sjekker man Finn.no kan du finne stilige amcar som Lincoln, Mustang eller Buick til bare noen tusenlapper. Men du må kanskje bruke litt tid på å pusse den opp. Eventuelt kan du leie en, les mer om amcar her.

Skaffe deg riktig utseende

Hos motiva norge får du nye brystimplantater som gjør at du får akkurat det pinup-girl utseende du trenger. Du kan kneppe skjorta opp og vise fram dine attributter uten at det virker uanstendig. Hos Motiva Norge skaffer de deg en konsultasjon, riktige dimensjoner og en behandling som er trygg og skånsom.

Skaffe deg noen tatoveringer

Skal du være en moderne pinup, så må du ha tatoveringer. Gjerne sleeves eller store motiver på ryggen. Motivene kan være slanger, hodeskaller, hjerter også videre. En tattoo er med deg livet ut, velg derfor noen som du vil trives med. Det fins mange tatovører rundt om i landet, men sjekk ut omdømmet deres først.

Klær og mote

Du må leke med antrekk og kledninger. Som regel blomstrende kjoler i mange farger. De kan ha mønster, tegneserieaktige figurer eller andre detaljer som gjør at du ser deilig ut. Kombiner det med lingerie i nylon og blonder. Det kan være silke også, med kombinasjon av svart og fargerike sommerfugler på.

Fellesskap og community

Det er ikke noe bedre enn å komme inn i et miljø der alle digger vintage, amcar og tatoveringer. Da har du alt du trenger for å bli en ekte pinup girl. Om enn bare for noe timer om dagen, eller hjemme. Det er når du kan se ut som Betty Boop at du føler deg best.