Effektiviser bilsalget med Stratsys Plattformen!

By in
No comments

Driver du eller jobber i en bilforretning som bruker mye tid på planlegging og gjennomføring av kampanjer og ulike prosjekter i firmaet som går på bekostning av effektivitet og profitt for bedriften? Da har vi gode nyheter til deg! Ved å benytte dere av verktøyene som Stratsys tilbyr i deres omfattende plattform, kan bedriften øke deres produktivitet og profitt vesentlig ved å inkludere alle ansatte i deres strategiske planleggingsprosess, foreta de riktige prioriteringer og skape en forbedret struktur, alt i sanntid. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva denne plattformen kan tilby bedriften og funksjonene de enkelte verktøyene har. Så bli med oss videre i denne artikkelen og få all relevant informasjon som trengs for en mer produktiv hverdag.

Bilbransjen i dagens Norge

Bilbransjen i Norge i dag møter stadig vekk nye utfordringer og konkurransen mellom bilforhandlerne er knallhard. Kjøpelysten til kundene er også utvilsomt påvirket av den langvarige koronakrisen som vi alle ble rammet av tilbake i 2020.

Effektiviser bedriften med Stratsys Plattformen

Stratsys tilbyr en helt unik plattform som vil garantert effektivisere måten man arbeider på i en bedrift, få en bedre oversikt over de forskjellige prosedyrene innenfor virksomhetsplanlegging, strategisk planlegging og bærekraft. Ved å inkludere alle av bedriftens ansatte i den strategiske planen som Stratsys.com tilbyr, vil de ansatte føle seg mer verdsatt og jobbe mer effektivt for å oppnå det målet som bedriften har satt seg. Her vil du finne flere nyttige verktøy som vil bidra til å få en klar og tydelig oversikt over de områdene som det er satt mest fokus på og forenkle måtene rapporter settes sammen. Sagt veldig enkelt: En bedre måte å effektivisere forretningsplanlegging på.

En mer bærekraftig bedrift

Det er uhyre viktig at bærekraftrapporteringen imøtekommer de fastsatte rammeverktøyene. For å sikre at bedriften imøtekommer dagens lovkrav, finnes det gode verktøy på denne plattformen som sikrer god planlegging og vil sikre god gjennomføring av dette. Med Stratsys plattformen vil alt bærekraftarbeid bli samlet på ett og samme sted og sikrer at all rapportering følger de fastsatte rammeverk og lovkrav. Ved å bruke en bærekraftstrategi som konkretiseres og blir visualisert ned til hver minste detalj, er det enklere å følge med på KPI-er som trengs for å foreta nødvendige endringer for å nå bedriftens fastsatte mål.

Integrer Stratsys plattformen i din bedrifts planleggingsstrategi

Som du ser finnes det en rekke gode verktøy fra Stratsys.com som garantert vil effektivisere måten strategiplanlegging, virksomhetsplanlegging og bærekraft utføres i bedriften. Dette vil deretter føre til bedre og klarer samarbeid blant de ansatte hvor alle har tilgang og god oversikt over alle ledd i de forskjellige prosedyrene. En annen stor fordel med Stratsys.com er at plattformen også kan integreres i andre plattformer, alt etter hvilke behov og kriterier bedriften stiller.

SDA