Kle deg til sommerens biltreff

By in
No comments

Sommerens biltreff er gjerne årets største happening for deg som er bilgal. Du planlegger nok treffet i flere måneder på forhånd, noe som inkluderer pussing og reparasjon av bilen din. Men har du husket på at også du skal skinne sammen med firhjulingen? Det tar seg dårlig ut om du kommer kjørende med en lekker bil i et uanstendig antrekk og er ustelt på håret. Det første du bør tenke over er hva slags stil som passer til akkurat din bil.

Veteranbil eller amerikaner?

Nå som det er lovlig med import av amerikanske biler, kan det hende du velger å vise frem nettopp et slikt kjøretøy. Her kan du boltre deg i et hav av amerikanske stiler innen mote. Velg den klassiske westernstilen med rutete skjorte og cowboyhatt, eller den mer rocka Harley Davidson-stilen. Eller hva med pin-up stilen eller hippie-stilen for deg som er dame? Kanskje rynker du på nesa over slike monstertrucker, og velger en mer personlig stylet veteranbil. Da kan det jo være gøy å kle seg slik man kledde seg den tiden bilen kom på veien for første gang. Har du en italienskprodusert bil har du vanvittig mye å leke med innen mote og stilarter. Det holder med et raskt søk på nettet.

Når du trer ut av bilen

For et komplett antrekk er skoene prikken over i`en. I dag kan du finne alle typer sko på nett til faste lave priser. Velger du den amerikanske varianten er boots en sikker vinner. Velg mellom cowboyboots i lekre mønster og med ulike tåfasonger. Det samme gjelder for Harley-stilen. Her går det mer i mørke boots-varianter. For deg som kjører veteranbil kan det være litt vanskeligere å finne de rette skoene. Husk at du kan finne mange brukte varer på nett, så hvorfor ikke søke etter originale sko fra den tiden bilen din kom på markedet? Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan handle via Internett. Vi gir deg tipsene, og du søker etter det du ønsker deg.